Vaihtolavat ja vaihtolavakuljetukset Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu

Vaihtolavat ja vaihtolavakuljetukset rakennusliikkeiden ja taloyhtiöiden tarpeisiin Helsingin seudulla
Lue lisääPyydä tarjous

Vaihtolavakuljetukset ja vaihtolavat ovat yksi kysytyimmistä palveluistamme ja olemmekin oppineet toimintavuosiemme aikana tunnistamaan nopeasti, millaiset lavat sopivat mihinkin kohteeseen. Neuvomme mielellämme asiakkaitamme sopivan lavan valinnassa, sekä hoidamme lavojen kuljetuksen kohteeseen ja sieltä pois joustavasti.

Vuokraamme ja kuljetamme vaihtolavoja pääsääntöisesti Helsingin alueella, mutta sopimuksen mukaan myös pidempiin matkoihin. Vaihtolavoja on saatavilla useassa eri koossa asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaisesti.

 

Vaihtolavat työmaille ja taloyhtiöiden pihoihin Helsingin alueella

 

Tyypillisimmät käyttökohteet vaihtolavoille löytyvät rakennustyömailta ja taloyhtiöiden pihoista. Esimerkiksi taloyhtiön talkoolavana tai siivouspäivänä pihassa olevana roskalavana vaihtolavat ovat kätevin vaihtoehto niiden siirrettävyyden vuoksi; lavat saadaan tarvittaessa myös välillä tyhjennettyä tämän ansiosta. Rakennustyömailla jätteiden kerääminen ja hävittäminen helpottuu, kun niille on valmiiksi osoitettu paikka. Vaihtolavakuljetukset järjestetään aina asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, jolloin vaihtolava on käytössänne oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

 

Vaihtolavoja on saatavilla moneen eri käyttöön

 

Vuokrattavien vaihtolavojen ominaisuudet vaihtelevat niiden käyttötarkoituksen mukaan ja niistä osa soveltuu kovien ja raskaiden materiaalien käsittelyyn paremmin kuin muut. Käytettävissänne on seuraavia vaihtolavoja:

  • Puu-, metalli- ja rakennusjätelavat (15-18 m3)
  • Betoni- ja tiililavat (8-12 m3)
  • Talkoolavat
  • Sekajätelavat
  • Kivilavat

Mikäli et ole varma, millaisen vaihtolavan tarvitset, kerro meille tarkemmin käyttöpaikasta ja -tarkoituksesta: opastamme teitä mielellämme oikeanlaisen lavan valinnassa!

 

Vaihtolavakuljetukset suoraan käyttöpaikoille myös Helsingin kaupunkialueella

 

Kuljetamme lavat sovittuna ajankohtana suoraan käyttöpaikalle ja noudamme ne sovittuna päivänä pois. Teidän ei tarvitse murehtia mistään vaihtolavan kuljetukseen tai siirtoihin liittyvästä; me vastaamme näistä seikoista alusta loppuun, jolloin te voitte keskittyä työnne tekemiseen. Teemme tarvittaessa myös välityhjennyksiä vaihtolavoille, mikäli ne täyttyvät odotettua nopeammin tai tiedätte jo etukäteen, että siirrettävää materiaalia on paljon.

Kalustomme tarjoaa mahdollisuuksia kuljettaa vaihtolavat ahtaisiinkin paikkoihin, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro tarkemmin, mihin vaihtolavaa tarvitset. Mitoitamme kuljetuksissa käytettävän kaluston sekä vaihtolavat tarpeidenne mukaisesti. Tulemme tarvittaessa tarkastamaan kohteen paikan päälle määrittääksemme, millainen vaihtolava käyttöpaikkaan mahtuu ja mitä kalustoa voimme käyttää, mutta pystymme usein jo puhelinsoitollakin varmistamaan, että kalustollamme pääsee kohteeseen ja vaihtolavan toimitus sujuu ongelmitta.

Vaihtolavat, Helsinki - Henkan Kuljetus
Vaihtolavakuljetus, Helsinki - Henkan Kuljetus
Vaihtolavakuljetukset, Helsinki - Henkan Kuljetus

Henkan Kuljetus Oy

HENKAN KULJETUS OY

VAIHTOLAVAKULJETUKSET JA MUUT KULJETUSPALVELUT, HELSINKI

Kuninkaan­tammenkuja 3 00430 Helsinki

henkankuljetus@gmail.com

OTA YHTEYTTÄ

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti