Vaihtolavat ja vaihtolavakuljetukset, Helsinki ja pk-seutu

Lavat ja kuljetukset rakennusliikkeiden ja taloyhtiöiden tarpeisiin
Lue lisääPyydä tarjous

Vaihtolavat ja vaihtolavakuljetukset ovat yksi kysytyimmistä palveluistamme ja olemmekin oppineet toimintavuosiemme aikana tunnistamaan nopeasti, millaiset lavat sopivat mihinkin kohteeseen, vaikka asiakkaamme eivät tästä olisikaan täysin varmoja. Vuokraamme ja kuljetamme vaihtolavoja pääsääntöisesti Helsingin alueella, mutta sopimuksen mukaan myös pidempiin matkoihin. Vaihtolavoja on saatavilla eri kokoja tilanteen ja tarpeen mukaisesti.

 

Vaihtolavat työmaille ja taloyhtiöiden pihoihin Helsingin alueella

 

Tyypillisimmät käyttökohteet vaihtolavoille löytyvät rakennustyömailta ja taloyhtiöiden pihoista. Esimerkiksi taloyhtiön talkoolavana tai siivouspäivänä pihassa olevana roskalavana vaihtolavat ovat kätevin vaihtoehto niiden siirrettävyyden vuoksi. Lavat saadaan tarvittaessa myös välillä tyhjennettyä tämän ansiosta. Lisäksi rakennustyömaan jätteet saa kerättyä kätevästi yhteen paikkaan, kun niille on valmiiksi osoitettu paikka. Vaihtolavakuljetukset järjestetään aina asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, jolloin vaihtolava on käytössänne oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

 

Vaihtolavoja on saatavilla moneen eri käyttöön

 

Vuokrattavien vaihtolavojen ominaisuudet vaihtelevat niiden käyttötarkoituksen mukaan ja niistä osa soveltuu kovien ja raskaiden materiaalien käsittelyyn paremmin kuin muut. Käytettävissänne on seuraavia vaihtolavoja:

  • Puu-, metalli- ja rakennusjätelavat (15-18 m3)
  • Betoni- ja tiililavat (8-12 m3)
  • Talkoolavat
  • Sekajätelavat
  • Kivilavat

Mikäli et ole varma, millaisen vaihtolavan tarvitset, kerro meille tarkemmin käyttöpaikasta ja -tarkoituksesta. Opastamme teitä mielellämme oikeanlaisen lavan valinnassa!

 

Vaihtolavakuljetukset suoraan käyttöpaikoille myös Helsingin kaupunkialueella

 

Kuljetamme vaihtolavat sovittuna ajankohtana suoraan käyttöpaikalle ja noudamme ne sovittuna päivänä pois. Teidän ei tarvitse murehtia mistään vaihtolavan kuljetukseen tai siirtoihin liittyvästä; me vastaamme näistä seikoista alusta loppuun, jolloin voitte keskittyä työnne tekemiseen. Teemme tarvittaessa myös välityhjennyksiä vaihtolavoille, mikäli ne täyttyvät odotettua nopeammin tai tiedätte jo etukäteen, että siirrettävää materiaalia on paljon.

Kalustomme tarjoaa mahdollisuuksia kuljettaa vaihtolavat ahtaisiinkin paikkoihin, joten ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro tarkemmin, mihin vaihtolavaa tarvitset. Mitoitamme kuljetuksissa käytettävän kaluston sekä vaihtolavat tarpeidenne mukaisesti. Tulemme tarvittaessa tarkastamaan kohteen paikan päälle määrittääksemme, millainen vaihtolava käyttöpaikkaan mahtuu ja mitä kalustoa voimme käyttää, mutta pystymme usein jo puhelinsoitollakin varmistamaan, että kalustollamme pääsee kohteeseen.

Vaihtolavat, Helsinki - Henkan Kuljetus
Vaihtolavakuljetus, Helsinki - Henkan Kuljetus
Vaihtolavakuljetukset, Helsinki - Henkan Kuljetus

Henkan Kuljetus Oy

HENKAN KULJETUS OY

Vaihtolavat ja vaihtolavakuljetukset, Helsinki

Kuninkaan­tammenkuja 3 00430 Helsinki

henkankuljetus@gmail.com

OTA YHTEYTTÄ

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti