Maanrakennustyöt Helsingin alueella

Lue lisääPyydä tarjous

Maanrakennus vaatii Helsingin kaupunkiympäristössä erityistä osaamista ja pelisilmää koneiden käyttäjiltä sekä sopivaa kalustoa. Olemme tottuneet työskentelemään nimenomaan tällaisilla työmailla, kuten taloyhtiöiden pihoissa, joissa tilaa ei ole liikaa käytettävissä ja isommat koneet voisivat aiheuttaa ylimääräistä vahinkoa ympäristölle. Saat meiltä joustavasti juuri tarpeitasi vastaava maanrakennusta Helsingissä ja lähialueilla.

Monipuolista maanrakennusta Helsingissä

Palvelemme maanrakennuksen parissa taloyhtiöiden lisäksi myös yksityisiä asiakkaita Helsingissä; pienempi ja kevyempi kalustomme on usein pihoille armollisempi, kuin raskaat maansiirtokoneet. Kauttamme saatte seuraavat maanrakennuspalvelut:

  • Salaoja- ja viemäri­saneeraus­kaivuutyöt
  • Perustusten kaivuutyöt
  • Sadevesijärjestelmät
  • Kaapeliputkitukset
  • Massanvaihdot
  • Maisemointi

Erikoisosaaminen salaoja- ja sadevesisaneerauksissa

Olemme erikoistuneet maanrakennustöissä salaoja- ja sadevesisaneerauksiin sekä sokkelin vesieristyksiin liittyviin kaivuisiin. Asennamme myös rakennuksen ulkopuoliset putket, kaivot ja pumppaamot. Varmistamme aina, että työmme jälki on edellyttämällämme tasolla ja kiinnitämme erityistä huomiota työmaiden viimeistelyyn. Siistimme pihat tehtyjen saneeraus- ja kaivuutöiden jälkeen sekä levitämme mullat ja nurmikot takaisin niille kuuluville paikoille. Mikäli maanrakennustöiden takia on tarvinnut siirtää pihakivetyksiä, asennamme myös ne takaisin paikoilleen.

Henkan Kuljetus toteuttaa myös asfalttityöt

Saatte kauttamme maanrakennustöiden lisäksi asfaltoinnin pohjatyöt sekä asfalttityöt. Tarpeen vaatiessa voimme myös purkaa pienet rakennukset työkohteesta tai leikata ja poistaa vanhat asfaltit. Meiltä löytyy myös osaavia apuamiehiä maanrakennustyömaille, joiden ammattitaito on teidän hyödynnettävissä.


Kun sinulla on projektina maanrakennus ja sijaintina Helsinki tai muu pk-seutu, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Henkan Kuljetus Oy

HENKAN KULJETUS OY

Maanrakennustyöt, Helsinki

Kuninkaan­tammenkuja 3 00430 Helsinki

henkankuljetus@gmail.com

OTA YHTEYTTÄ

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti