Kuljetuspalvelut Helsinki ja Etelä-Suomi - monipuolisesti ja varmalla otteella

Lue lisääPyydä tarjous

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset kuljetuspalvelut Helsingistä käsin koko Etelä-Suomen alueella. Kuljetusliikkeenä iso osa toiminnastamme keskittyy nimenomaan nosturitöihin ja tavarankuljetuksiin nosturiautoilla, joilla kuljetamme kappaletavaraa ja teemme erikoiskuljetuksia. Lähes 20 toimintavuotemme aikana olemme tehneet niin monta erilaista kuljetusta, että kokeneita kuskejamme on enää vaikeaa yllättää millään. Kokemus tuo kuljetuksiimme myös varmuutta, jota asiakkaamme ovat oppineet arvostamaan.

 

Joustavuus on valttia kuljetuspalveluissamme

Olemme tunnettuja joustavasta kuljetuspalvelustamme ja pystymmekin usein toteuttamaan tarpeen mukaan myös vaaditut nostotyöt  tai toimittamaan vaihtolavat eri kohteisiin hyödyntämällä monipuolista kalustoamme. Pidämme kuljetuksissamme aina kiinni sovituista aikatauluista ja varmistamme, että asiakkaamme saavat juuri sellaista palvelua kuin mistä olemme sopineet.

 

Helsingin kaupunkiympäristö asettaa erityisiä vaatimuksia kuljetuksille

Suomenkieliset kuljettajamme ovat erikoistuneet toimimaan kaupunkiympäristössä ja he tuntevat parhaat toimintatavat erilaisten kuljetuspalvelujen toteuttamisessa paikassa kuin paikassa. Etenkin Helsingin paikoittain ahtaatkin kadut ovat tulleet kuljetustemme aikana meille varsin tutuiksi.

Mikäli tiedät, että tarvitsemasi kuljetus edellyttää tavallista ahtaampaan paikkaan pääsyä, kerrothan meille siitä etukäteen, jolloin osaamme varautua kuljetukseen siihen sopivalla kalustolla. Pienilavaiset automme ja Bobcatimme ovat erinomaisia välineitä lumenajoon, etenkin kun operoidaan pienemmissä pihoissa.

 

Kattavat ja monipuoliset kuljetuspalvelut Helsingistä, koko Etelä-Suomeen

Kauttamme saatte muun muassa seuraavat kuljetukset Helsingin alueella

  • Nosturityöt ja tavarankuljetukset
  • Vaihtolavakuljetukset
  • Perävaunukuljetukset
  • Kappaletavarakuljetukset
  • Erikoiskuljetukset
  • Lumenajot

Ota meihin yhteyttä ja tiedustele tarkemmin tarjoamistamme kuljetuspalveluista!

Kuljetuspalvelut Helsinki, Henkan Kuljetus
Kuljetuspalvelu Henkan Kuljetus, Helsinki
Kuljetuspalveluita Helsingistä koko Etelä-Suomeen

Henkan Kuljetus Oy

HENKAN KULJETUS OY

Kuljetuspalvelut Helsinki ja Etelä-Suomi

Kuninkaan­tammenkuja 3 00430 Helsinki

henkankuljetus@gmail.com

OTA YHTEYTTÄ

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti